onsdag den 30. september 2009

Kaffe og slankekur


Kaffe og slankekur hænger faktisk ikke særlig godt sammen. Ved kaffe, rygning, stress, fed mad, slik og medikamenter vil der i kroppen opstå en for høj syreniveau, hvilket man kan opleve som sure opstød, halsbarnd og endda maveproblemer.


For at kroppen kan kompensere for den syre der er i kroppen, binder den væske i bindevævet bag fedtdepoterne. Dette bevirker derfor at det bliver en blokering af fedtudvekslingen, og derfor bliver en slankekur mindre effektiv. Man kan vælge at bruge vanddrivende medikamenter, men dette er absolut ikke sundt for kroppen, da vandet tvinges ud af unaturlige årsager.


Derfor er det meget vigtigt, når man er er på slankekur, at reducerer sit kaffeindtag til et absolut minimum, for at undgå at syre ophobes i kroppen, og får vand til at binde sig i vævet, hvilket giver end endnu højere.


Jeg vil senere komme med flere indlæg om syre i kroppen, og hvad man kan gøre imod syren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...