mandag den 28. september 2009

Skrump dig slank

Mange bruger sætningen "skrump dig slank" eller tænker dette når man tænjer slankekur. Dette er i midlertid forkert, da kroppen ikke har brug for at blive skrumpet slank.

Det skal lige siges at der er forskellige definitioner på ordet skrump. I min termonoligi betyder det at man ikke spiser noget, for derved at tabe sig. Gør man dette, vil kroppen komme til at mangle næring, og kroppen nedsætter derfor forbrændingen, for at spare på de få kalorier der nu engang kommer ned.

Hvis man vil tabe sig, udelukkende ved at ændre kostvaner, er det essentielt at man ikke stopper med at spise, man skal bare spise anderledes. Dvs. at man erstatter måltider med højt kalorie og fedt indhold, med måltider med lavt kalorie og fedt indhold. Et eksempel er at spise rugbrød i stedet for hvedebrød, at undlade smør, at skifte en del af kartoflerne ud med krøntsager, spise mange små mellemmåltider bestående af fx rosiner eller anden frugt samt groft brød osv. Med de ændrede kostvaner sættes forbrændingen op, og fedtet vil rasle af kroppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...