onsdag den 29. juli 2009

Opstramning af mave


Efter en slankekur eller graviditet oplever mange, specielt kvinder, at maven ikke er ligeså stram som før. Dette piner mange, da man gerne vil se lige så godt ud, som man gjorde engang. Heldigvis er der flere løsninger på dette problem.

Den klart nemmeste, men også dyreste er en plastik operation. Man fjerner simpelthen noget af den overflødige hud, og strammer derved mave op, så den bliver flad og flot igen. Det er et sikkert resultat, og det kræver minimal indsats fra egen side. Dog er sådan en operation ofte dyr, koster fra ca. 16.000 kr. og op til 30.000 kr.

En anden mulighed er bindevævsmassage. Bindevævsmassage er en neuralterapi og hører til reflekszoneterapierne, ligesom fodzoneterapi, dvs., at den indvirker på det autonome nervesystem. Dette sker ved specielle træk og strøg med fugtige fingerspidser (de terapeutiske træk), der forskubber huden på reflekszonerne. Herved bliver de tilhørende organer og steder i kroppen "ringet op" eller der opnås kontakt via nervesystemet til de pågældende organer og områder i kroppen. Bindevævet strammes således op, og huden bliver mere fast. Dette er dog også en metode der koster penge, alt afhængig af hvor mange behandlinger man skal have, og behandlingen kan ikke fjerne alt det løse hud, men gøre det væsentlig bedre.

Så er der den hårde metode. Træning, motion og sund kost. Man kan træne sin maveregion med forskellige former for mavebøjninger og andre øvelser med vægte og maskiner. Nogle kræver at man har udstyr som fx bolde, vægte eller andre maskiner, og nogle kan man lave derhjemme på stuegulvet. Denne metode kræver tid og hårdt arbejde, men til gengæld kan der med en god indsats, opnås et rigtig godt resultat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...