torsdag den 9. juli 2009

Nemme slankekurer


Er der noget der kan få en til at blive glad, så er det løftet om en nem slankekur...

Jeg må dog erkende at det ikke findes. Man kan ikke bare tage en pille om dagen, eller leve af pulverdrikke. Man må omlægge den måde man lever sit liv på, i større eller mindre grad.

De to vigtigste faktorer er mad og motion. Det er nemlig et meget simpelt regnestykke der skal udføres. Spiser man flere kalorier end man forbrænder, tager man på, og omvendt taber man sig hvis man forbrænder mere end man spiser. Formlen ser således ud:

mad - (daglig motion + daglig forbrænding = kalorie overskud/underskud

Men fordi en slankekur ikke er nem, behøver den jo heller ikke at være svær. Mange tænker at hvis den ikke er nem, er den svær. FORKERT !!! Den er bare ikke så let.

Ud over selve omlægningen af kost og motionsvaner, er det også utrolig vigtigt at man sætter sig dele mål for kuren. Hvis man satser på at tabe fx 20 kg, kan det godt virke uoverskueligt. Tag fx. 5 kg af gangen, og beløn dig selv med en gave når du når dit delmål, eller få din mand, kæreste, ven, forældre eller lign. til at give dig noget. Eller bedre endnu. Lav et væddemål med dine venner, kolleger eller familie om at du skal tabe dig fx 5 kg på 8 uger.

Jeg vil i denne blog komme med mere detaljerede indlæg om hvordan man omlægger sin kost og motionsvaner, det er nemlig overraskende lidt der skal til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...