fredag den 17. juli 2009

Slanke ferie - Hvordan


Slanke ferie - Hvordan
Kan det virkelig lade sig gøre, en slankeferie, der tilmed er sjov. Ja, det kan det sagtens. oftest er det en rigtig god måde for hele familien, at lave nye aktiviteter af på, og have et fællesskab, som man sjældent har i en normal travl hverdag, hvor vi hver især passer vores egne interesser. Der er flere måder at have en slankeferie på.

Motionsferie
Motionsferie - fx. club la santa, hvor man dyrker en masse sport. Og ikke bare fitness, men en masse hold, bl.a. svømning, cykling, tennis, arobics, mv. Her er alt arrangeret så der er noget for enhver smag. Dette bataler man dog også for. Man kan også selv arrangerer en ferie, fx cykelferie eller en ferie hvor man sammen med andre aftaler at lave forskellige aktiviteter, så de e r skemalagte inden man tager afsted, for er man først kommet afsted uden at planlægge det, er det meget svært at komme i gang. Dette kræver noget arbejd, men er til gengæld væsentlig blligere.


Fokus på sund mad og velvære
Man kan også tage steder hen, hvor man ved at der bliver serveret lækker sund mad, man behøver nemlig ikke at spise usundt for at hygge sig. Man kan spise masser af fisk og frugt som er utrolig lækkert, uden at være usundt. Endvidere vil det være motiverende at få nogle oplevelser for velværet. Det kan være massager, motion, meditation eller andet, som kan støtte op om den positive tilgang til at være sund, og gøre noget godt for sig selv.  På denne måde kan man holde ferie, og stadig opretholde sin kur / sunde livsstil. Husk, at hvis man, fordi man har ferie i tre uger, giver sig selv lov til at slække på kravene til en selv, bliver det utrolig svært at komme op på hesten igen efter ferien.

Mit klare råd er, at du allierer dig med den/dem du skal på ferie med, og får dem til at støtte op omkring at lave nogle fysiske aktiviteter, samt spise noget sundt og lækkert mad.

Rigtig god ferie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...