mandag den 6. august 2012

Alkohol og slankekur


Alkohol og slankekur
Når man ønsker at tabe sig, er en kombination af alkohol og slankekur en rigtig dårlig ide. Årsagen er at der er meget energi i alkohol, selv små mængder. Energi som skal forbrændes, eller lagres det i kroppen som fedt. Udover selve alkoholden, er den ofte blandet i drikkaverer med kalorier, fx cider med sukker, øl eller vin. Endeligt kan et vedvarende indtag af alkohol være sundhedsskadelig, bl.a. fordi det påvirker leveren.

Eksempler på de mest populære drikke med alkohol 

Energi i øl:
Øl har et ry som værende meget fedende, og det er da heller ikke en light drik. I øl er der 38 kalorier pr. 100 ml. hvilket faktisk er det laveste pr. 100 ml. i forhold til de andre drikkevarer jeg her gennemgår. Der er ingen sukker i øl, Det der dog oftest sker, er at man drikker en stor mængde øl, i forhold til vin eller drinks, og på den måde kommer man samlet til at indtage for mange kalorier

Energi i hvidvin:
Mange af os finder et glas hvidvin let og forfriskende, specielt til en god fiskeret eller forret generelt. I hvidvinen er der dog 76 kalorier pr. 100 ml. Det betyder at det er en af de drikke med flest kalorier pr. 100 ml. Dette vil nok overraske mange. Det skyldes den høje alkoholprocent på ml 12% og 14% som giver mange kalorier.


Energi i en Sommersby pærercider:
I denne drik er der 43 kalorier pr. 100 ml. Den indeholder sukker og alkohol, hvilket er en giftig coctail i forhold til vægttab og slankekur.

Find alternative drikkevarer
Et godt råd vil derfor være, at du i den periode hvor du ønsker at tabe dig, skærer kraftigt ned, eller hel fjerner drikkevarer med alkohol samt sukker. På den måde vil din vej til den vægt du ønsker, være blevet lidt nemmere. Det kræver stadig motion og god sund kost, men man skal tage alle de kalorier fra som man kan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...