tirsdag den 1. november 2011

Sådan taber du dig

Sådan taber du dig
Ønsker du også at tabe dig. Er du ikke tilfreds med din krop, og har du gang på gang prøvet at tabe dig uden held, så kan du måske hente lidt inspiration her. For det at tabe sig i vægt er ikke en nem process. Der er langt fra tanke til handling, og det kan være svært at finde ud af hvad man skal starte med, og hvad der er rigtigt og forkert.

Vær ærlig omkring dit vægttab
Det vigtigste ved at opnå et varigt vægttab, er at man er ærlig over for sig selv. Man skal erkende at det kræver omvæltninger i ens liv, og at det bliver hårdt. Find ud af hvad du vil ofre/undvære, og find ud af om det virkelig betyder noget for dig at tabe dig, i forhold til at spise usund mad, og undvære søndagskagen mv. Er du ikke klar, så lad vær, for det er dømt til at slå fejl.
For at finde motivation til at tabe sig, kan man lave en prioriteringsliste. Hænge billeder op af sig selv, lave væddemål med familie eller venner, starte motion med andre mv. Der er rigtig mange måder - prøv det af.


Find ud af hvad der motiverer dig
Vi er alle forskellige. Nogle mennesker elsker at dyrke motion, men har meget svært ved at undvære god mad. Andre kan/interessere sig ikke for motion, og vil tabe sig udelukkende ved omlægning af kosten. Der er ikke noget rigtigt eller forkert valg, men det anbefales, at man kombinerer en sund kost, med motion. Men find ud af hvad der virker for dig, og gå efter det.

Gør noget !!!
Sådan taber du dig - Ved at gøre noget. Tag en beslutning om at der skal ske noget, og se gerne de indlæg jeg har lavet her på bloggen. Du finder information om kostplaner, motion, motivation til vægttab, beregning af kalorieforbrug og meget mere. Rigtig god fornøjelse med dit vægttab.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...