onsdag den 28. september 2011

Undgå rynker og væk med dobbelthageUndgå rynker og væk med dobbelthage

Rynker og dobbelthage er uheldige effekter af usund levevis samt alder, som mange af os plages af i en eller anden grad. Det er ikke pænt, man ser usund ud og det er med til at gøre opfattelsen af sig selv mere negativ, på trods af at man har en normal krop, og lever forholdsvis sundt. Heldigvis kan man undgå / komme af med rynker og dobbelthage, relativ nemt og ubesværet.

Kom af med rynker og dobbelthage

Måden du kommer af med dobbelthage og rynker, hedder face fitness. Det er simple øvelser der strammer op på dine muskler i ansigtet, samt forbrænder fedt i ansigtet, så huden igen kan blive stram og lækker. Du kan her se Dennis Knudsen demonstrere nogle af de øvelser du kan foretage. Endvidere kan du blot søge på face fitness på google, og du vil kunne finde meget information og mange øvelser som du kan lave, for at få et flot ansigt igen.


Sund kost og vand

Hus endvidere at sund kost, med mange fibre, vitaminer og mineraler, samt mindst at drikke 3 liter vand pr. dag, gør også at huden, vil blive flot og stram.

Collagenlys hjælper også på slap hud

I flere solarier rundt om i landet, kan man nu også tage en collagenlys behandling. Det fungerer på den måde, at når lyset ranmmer huden, med den rette frekvens, styrkes bindevævet, og dermed opstrammes huden. Det er hovedsageligt i København og Århus, man kan finde denne type lysbehandling, men det forventes at det udbredes over hele landet. Læs mere om Collagenlys behandling her.

1 kommentar:

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...