torsdag den 29. september 2011

Stram huden op - Med collagenlys


Stram huden op

Stram huden op på en ny, nem og behagelig måde. Forskere har længe vidst at collagenlys ved den rigtige bølgelængde, kan stramme huden op, og samtidig give færre rynker. Dette skyldes at collagenlys ved en bølgelængde på 633 nanometer, stimulere kroppens egen såkaldte "fotostimulation", der er ansvarlig for at fremme produktionen af collagen- og elastinfibre, der igen er med til at gøre huden glattere og mere spændstig.

Stram huden op i "solarier"

Det har man omsat til en solarie lign. behandling, hvor man i solariet har udskiftet UV rørene, med lysstofrør, der udsender collagenlys. Man får derfor en behandling der strammer huden op, i stedet for at få sol. Det er ganske ufarligt, men da teknikken er relativ ny, har man ikke i en længere periode kunnet undersøge effekten. Det har dog været brugt i længere tid i USA, og er nu ved at blive udbredt i Danmark. Metoden er også lovlig og godkendt af sundhedsmyndighederne.

Hvor kan man få behandlingen

Det udbredes langsomt i Danmark. Primært i de større byer, men efterhånden som det prøves af, og bliver kendt, vil du kunne finde denne type behandling i et solcenter nær dig. I øjeblikket er der 30 centre i Danmark, der udbyder behandlingen. Prisen for en behandling er ca. 100 kr. hvilket er meget billigere end samme type behandling ved en ekspert.

Se her link til TV2 omhandleendende denne behandling, til stram huden op

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...