mandag den 6. juni 2011

Hvordan kan man tabe sig hurtigt


Hvordan kan man tabe sig hurtigt?
Synes du at du har  lidt for mange kilo på sidebenene, og vil du gerne af med dem i en fart. Så kan det godt lade sig gøre at smide et par kilo på en måned. Men det kræver en indsats og viljestyrke til at ændre livsstil, dermed spise sund, indtage få kalorier, og dyrke motion. Forfald ikke til hurtige pulverkure og magiske slankepiller. Det virker IKKE, og du taber dig ikke.


Tab vægt hurtigt med sund fornuft.
Hvis du vil tabe dig hurtigt, så gælder det om at lave et kalorieregnskab i din favør. Det betyder at du skal forbrænde flere kalorier end du indtager, og gerne mange kalorier om dagen. Dit kalorieforbrug består af to ting. Basalstofskifte, som er det grundlæggende energibehov du har for at være i live, samt det energiforbrug du har ved træning, arbejde, madlavning, leg med børnene mv. For at udregne dit basalstofskifte samt daglige forbrug af kalorier, klik her. For at tabe et kg fedt, skal du have et kalorieunderskud på 7.000 kalorier. Dvs. for at tabe et kg rent fedt pr uge, skal du have et kalorieunderskud på 1.000 kalorier pr dag.

Kan man så tabe sig hurtigt.
Ja helt sikkert. Dyrk motion, spis sund og varieret. Spis gerne 6 gange om dagen, 3 små og 3 store måltider. Sæt gerne tig i skema, så du kl 8.00 spiser morgenmad, kl 10.30 en banan. kl 12.30 frokost osv. Sørg for at du har 1 time om dagen til motion. Varier mellem løb, gåtur, cykling, fodbold osv. Dette skal nok hjælpe dig til et hurtigt vægttab, der holder. Med hurtigt mener jeg stadig en måned til halvanden, for at få et synligt resultat på4-8 kg. Rigtig god fornøjelse.

1 kommentar:

  1. Götz Peter Pedersen15. juni 2011 kl. 14.19

    Jeg har selv haft meget gode erfaringer med denne kalorietæller fra Viivaa. Jeg kan meget godt lide den, og man kan bruge den sammen med deres dagbogssystem :-)

    SvarSlet

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...