tirsdag den 2. februar 2010

Pilates hjemme


At træne pilates hjemme, er en super god og effektiv måde at træne hele kroppen på. Man forbrænder fedt og får hele kroppen strammet op, samtidig med at musklerne bliver smidige.

At træne pilates hjemme er for både mænd og kvinder. Mange mænd anser dog pilatestræning som en feminin og svag træningsform. Sandheden er dog at pilates kan tilpasses alle, og øvelserne har forskellig sværhedsgrad, og derfor kan alle få glæde af denne træningsform.

Grunden til et træning med bolden er så effektiv, er at man bruger rigtig mange forskellig muskler til hver øvelse, og ikke kun er som ved alm. styrketræning. Tager vi fx armbøjninger på bolden, træner du udover brystmusklerne og triceps(bagsiden af armen), også mave og ryg, da du bruger disse muskler til at holde balancen. Man hører ofte at  folk der starter med pilates opdager muskler man ikke troede man havde, og dette er sandt.

Alle kan lave pilates øvelser på bold, da man selv bestemmer sværhedsgraden af øvelserne. Også folk med fx ryg problemer kan nyde godt af øvelserne, da de stabiliserer musklerne omkring det område der er skadet, og på den måde minimerer man risikoen for, at det skadede område bliver større.

At træne pilates hjemme er en fordel, da man kan træne når det passe en. Det er en rigtig god ide at anskaffe en dvd man kan følge, eller lave en liste med øvelser man vil igennem, så man er sikker på at få trænet hele kroppen. Ofte når man køber et pilates sæt, følger der en dvd med. Du kan dog med fordel klikke her, for at se et indlæg om pilates øvelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...