lørdag den 13. februar 2010

Pulver slankekur - Virker det


Hvor effektiv er en pulver slankekur, og virker det overhovedet. Det er der mange der spørger sig selv om, og man bliver jo fristet af det nemme og hurtige. Men er en pulver slankekur egentlig nem at gennemføre.

Pulver slankekuren kan være meget effektiv. Følger man den i ca. 8 uger kan man tabe ml 1 og 2 kilo om ugen, alt afhængig af din nuværende vægt. Pulverslankekuren er altså effektiv til en hurtig slankekur. Men hvis man efter de 8 uger, går tilbage til sine gamle mad- og kost vaner, vil det ikke vare længe før det tabte, er taget på igen. Det er derfor vigtigt at man når pulver slankekuren ophører, starter med at spise sundt i form af fedfattigt mad, samt frugt og grønt og kombinere det med en øget motion.

Mange anser en pulver slankekur som en nem slankekur. Det er det ikke!!!  Man lever af pulver shakes, morgen, middag og aften. Man kommer hurtigt til at savne at tygge maden, smage maden, mærke konsistensen og sætte sig foran et veldækket bord. Det er ekstrem hårdt, og kræver en kæmpe portion viljestyrke. Jeg vil derfor sige at de er ligeså nemt at starte med motion, og læggekost om, som det er at gennemføre en pulverkur.

Pulverkure som Nupo koster også mange penge, så man skal være indstillet på at smide en del kontanter for at opnå det ønskede vægttab. Endvidere har jeg hørt at den flydende kost kan have en negativ påvirkning på maven, i form af hård mave, tynd mave, maveonde og sure opstød.

Hvis du ønsker at tabe dig hurtigt, kan pulver slankekur være en god løsning, men som langsigtet løsning, holder det ikke en meter. Så er vi tilbage til sund kost og motion!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...