tirsdag den 11. januar 2011

Feder alkohol og vin


Feder alkohol og vin
Alkohol og slankekur / vægttab er en rigtig dårlig coctail. Dog mener visse eksperter, at ét til to glas rødvin kan gå, blot aldrig på tom mave. Skal du nyde et par glas, skal det være rødvin. Rødvin indeholder mange gode antistoffer og vitaminer, udvunder fra de druer og frugter vinen er brygget på. Du skal dog altid sørge for, at du har spist mad først - så går alkoholen langsommere i blodet. Drikker du alkohol på tom mave, stiger blodsukkeret for hurtigt, og insulin-produktionen øges, hvorpå der gøres klar til at lægge fedt på lager. På den måde spærres vejen for, at du kan tære på dine fedtdepoter.

Feder vin
Ja, da det hæmmer fedtforbrændingen, så den fede mad endnu lettere sætter sig på sidebenene. Kalorierne fra alkoholen har nemlig førsteprioritet, så når kroppen skal vælge, hvad den vil forbrænde., er det alkoholen fra vinen der kommer først. Drik derfor helst alkohol sammen med  mad, meget gerne fedtfattige måltider - og naturligvis i begrænset mængde. På den måde kan du nemmere holde den sunde og slanke linie.


Hvor mange kalorier er der i ...
1 flaske vin svarer kaloriemæssigt til 6 halve stykker rugbrød med fedtstof og pålæg. Hvis du går fra at drikke to flasker rødvin om ugen - til en flaske rødvin om ugen, så taber du 4 kilo på et år. Så der er meget energi i alkohol. Også mere end man lige går og regner med.

Hvis du vejer 70 kilo, og drikker en almindelig øl, så skal du gå eller løbe 1,8 kilometer, før den er brændt af.

En stærk øl: 2,2 kilometer.
En lys øl cirka 1,2 kilometer.
Et glas rødvin på 15 centiliter: Ud og gå eller løbe 1,6 kilometer.
Eller en snaps på 4 centiliter: 1,3 kilometer.
Og endelig en dobbelt gin og tonic: Den tager det 2,4 kilometer, hvor du går eller løber, at forbrænde, hvis du vejer 70 kilo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...