søndag den 12. december 2010

Vilje til vægttab

At få vilje til vægttab er hårdt arbejde, men også essentielt i forhold til at opnå effektive resultater, og fortsætte i den rigtige bane.

Det er utrolig vigtigt at man involverer sin familie, venner og kolleger i de planer du har for at opnå vægttab. Det er vigtigt at de ved at de ikke skal spørge dig om du ikke lige skal have et lille stykke kage, eller spørge om det ikke er svært at undvære slik, kager mv.

For det andet er det vigtigt at du sætter dig et realistisk mål i forhold til vægttabet. For at tabe 1 kg. fedt skal man forbrænde 7.000 kalorier. Man forbrænder mellem 2.000 og 3.000 kalorier pr. dag, når man ikke dyrker motion eller har et hårdt fysisk arbejde. Det anbefales at man minimum indtager 1.200 kalorier pr. dag, men det bliver ofte flere. Men lad os sige at du er rigtig god, og forbrænder 1.200 kalorier mere end du indtager. Så tager det dig ca. 6 dage at tabe 1 kg. fedt. Dertil skal du frætrække den ekstra muskelmasse du får ved motion. Derfor kan det sagtens tage 10 dage at tabe 1 kg. fedt. Så vær realistisks i din vurdering af vægttabet, og tab ikke modet.

Motion er en væsentlig faktor ved vægttab. Motion giver dig energi, overskud, øger din forbrænding og gør at du sover godt om natten. Disse ting er også vigtige for at få en bedre vilje til vægttab. Du skaber en positiv cirkel, som hjælper frem mod dit mål om at blive slankere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...